Vaartkom 1
2280 Grobbendonk

014 50 76 50
Ma-Vrij: 8u30 - 18u30

U kan ook steeds een voicemail bericht achterlaten.

info@medineth.be

Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen

Openingsuren balie
Ma-Vrij: 8u30 - 18u30

bereikbaarheid


De Medineth-balie is tijdens de weekdagen telefonisch bereikbaar van 8u30 – 18u30 via 014 50 76 50. U kan ons ook steeds bereiken via info@medineth.be.

Buiten de praktijkuren kan u boodschappen inspreken op het antwoordapparaat, ook in het weekend. U kan eveneens het contactformulier op deze pagina invullen. Duid zeker aan aan welke praktijk u uw vraag wil stellen.

Medineth is gemakkelijk met de auto te bereiken, op 5 minuten van de E313, afrit Herentals-West. Grobbendonk ligt langs de weg Lier-Herentals. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar vlak voor het Medineth-gebouw.

Indien onze parkeerplaatsen toch volzet moesten zijn, kunnen bezoekers steeds parkeren op:

  • de parking van de gemeente tegenover Medineth
  • de goed verlichte parking rechts van de brandweer
  • de parking aan de andere kant van de rotonde.

Ook met de bus geraak je vlot in het centrum van Grobbendonk. Buslijnen 152 (Vorselaar – Lier), 420 (Herentals – Berchem), 427 (Snelbus Antwerpen – Herentals) en 513 (Vorselaar Scholen – Heist o/d Berg) hebben een halte in Grobbendonk Dorp.

De Medineth-praktijken zijn ook gemakkelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers.


stel je vraag


    Bij het versturen van dit contactformulier zal Medineth uw persoonlijke gegevens in geen enkel geval gebruiken voor het versturen van mailings, al dan niet voor commerciële doeleinden. Uw data zal ook niet worden bewaard op onze webserver.